QUBE , 2019  Qube is a collaborative installation by Lauren Clay and Peter Halley at Galerija Kula at Diocletian’s Palace in Split Croatia. Galerija Kula is located within one of the remaining watchtowers of the 4th Century Roman palace, built by Emperor Diocletian. The gallery is a single room with a tall groin-vaulted ceiling and stonewalls. For this installation, Clay designed a freestanding white and green marbled architectural structure located in the center of the space, and a marbled pattern covering the entire floor. Peter Halley's digitally printed “paintings” on gold foil fill niches on all sides of the structure.
       
     
DSC_0148.jpg
       
     
DSCF0043.jpg
       
     
DSCF0074.jpg
       
     
DSC_0313.jpg
       
     
IMG_1640.jpg
       
     
DSC_0192.jpg
       
     
DSCF0073.jpg
       
     
DSC_0299.jpg
       
     
DSC_0189.jpg
       
     
DSCF0055.jpg
       
     
DSC_0173.jpg
       
     
QUBE2-CLAY-HALLEY.jpg
       
     
DSCF0089.jpg
       
     
DSCF0110.jpg
       
     
DSCF0115.jpg
       
     
DSCF0121.jpg
       
     
DSCF0078.jpg
       
     
  QUBE , 2019  Qube is a collaborative installation by Lauren Clay and Peter Halley at Galerija Kula at Diocletian’s Palace in Split Croatia. Galerija Kula is located within one of the remaining watchtowers of the 4th Century Roman palace, built by Emperor Diocletian. The gallery is a single room with a tall groin-vaulted ceiling and stonewalls. For this installation, Clay designed a freestanding white and green marbled architectural structure located in the center of the space, and a marbled pattern covering the entire floor. Peter Halley's digitally printed “paintings” on gold foil fill niches on all sides of the structure.
       
     

QUBE, 2019

Qube is a collaborative installation by Lauren Clay and Peter Halley at Galerija Kula at Diocletian’s Palace in Split Croatia. Galerija Kula is located within one of the remaining watchtowers of the 4th Century Roman palace, built by Emperor Diocletian. The gallery is a single room with a tall groin-vaulted ceiling and stonewalls. For this installation, Clay designed a freestanding white and green marbled architectural structure located in the center of the space, and a marbled pattern covering the entire floor. Peter Halley's digitally printed “paintings” on gold foil fill niches on all sides of the structure.

DSC_0148.jpg
       
     
DSCF0043.jpg
       
     
DSCF0074.jpg
       
     
DSC_0313.jpg
       
     
IMG_1640.jpg
       
     
DSC_0192.jpg
       
     
DSCF0073.jpg
       
     
DSC_0299.jpg
       
     
DSC_0189.jpg
       
     
DSCF0055.jpg
       
     
DSC_0173.jpg
       
     
QUBE2-CLAY-HALLEY.jpg
       
     
DSCF0089.jpg
       
     
DSCF0110.jpg
       
     
DSCF0115.jpg
       
     
DSCF0121.jpg
       
     
DSCF0078.jpg